bellende vrouw

Online games voor iedereen

Games zijn een krachtig middel om te leren. Je creƫert een veilige omgeving waarin deelnemers naar hartenlust kunnen experimenteren en nieuwe werelden kunnen ontdekken. Een game zorgt voor een beleving, waardoor kennis, vaardigheden en informatie beter blijven hangen. Door een game toe te voegen kun je de impact van bijvoorbeeld een opleiding, training of voorlichtingsprogramma vergroten. En een game is natuurlijk gewoon leuk.

Helaas is het maken van een game vaak duur en tijdrovend, zeker een online game. Er is vaak specialistische kennis nodig die een gemiddeld bedrijf niet in huis heeft. Hierdoor zijn voor veel organisaties games niet haalbaar. Dat vinden wij erg jammer en een gemiste kans.

Via Learning Adventures willen wij games toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen. Learning Adventures is een online omgeving waarin iedereen eenvoudig en snel een online game kan bouwen, zonder ook maar een woord te hoeven programmeren. Zo heeft iedereen de kans impact te maken met een geweldige game. Daarbij is het bedenken en (laten) maken van aan game een enorm leuk en creatief proces dat we iedereen gunnen!

lachende kinderen achter laptop lachende kinderen achter laptop
logo learning adventures

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van games en Learning Adventures voor jouw organisatie? Bel, mail of app naar Annemieke Deenen via 06-28165688 of info@learningadventures.nl. Of laat je gegevens achter via onderstaande button en we nemen z.s.m. contact met je op.