bellende vrouw

Een online game in slechts 3 stappen

Stap 1. Brainstorm- en designsessie

Iedere game begint met een doordacht ontwerp. We starten daarom altijd met een inspirerende brainstorm- en designsessie waarin we de basis leggen voor de game.

Op een schitterende locatie middenin het bos leer je hoe je een game maakt en ga je aan de slag met elementen als de storyline, karakters, emoties, beeld en geluid.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een geweldig ontwerp en ben je klaar om de game te bouwen.

buitenruimte 2 mensen achter een laptop

Stap 2. Bouw de game

Na een korte training ga je de game verder (laten) uitwerken en bouwen in onze handige online omgeving.

In een handomdraai bouw je de schermen en voeg je leuke mini-games en andere game-elementen toe. Zonder ook maar een regel te programmeren! Iedereen kan het leren.

Omdat we de game bouwen in een online omgeving, kan iedereen die toegang heeft de game op ieder moment inzien en testen.

Stap 3. Speel en monitor de game

En dan is het zover: de game gaat live! Via het dashboard kun je real-time het gebruik van de game monitoren. Zo kun je onder andere zien hoe vaak de game is gespeeld, hoelang spelers over een bepaald onderdeel hebben gedaan, waar ze wel en niet op hebben geklikt, welke scores ze hebben behaald en wat de totale speeltijd was.

Uiteraard is privacy voor ons heel belangrijk. We verzamelen dan ook alleen gegevens volledig anoniem en alleen binnen een game. We leggen geen persoonlijke gegevens vast en volgen geen gebruikers buiten Learning Adventures om. Het gaat ons immers niets aan wat iemand verder online allemaal doet.

lachende vrouw met ipad
logo learning adventures

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van games en Learning Adventures voor jouw organisatie? Bel, mail of app naar Annemieke Deenen via 06-28165688 of info@learningadventures.nl. Of laat je gegevens achter via onderstaande button en we nemen z.s.m. contact met je op.